KRIK RYGGE

RYKK - Rygge Kristne ungdomsKlubb har skiftet navn til KRIK RYGGE

For deg over 13 år som ønsker å ha et miljø der du kan drive med idrett og aktiviteter, eller bare kose deg sammen med andre. Alle er velkomne!

Hvor og når?

Det er samlinger annenhver lørdag.

Vi starter kl. 19.00 i gymsalen ved Ekholt ungdomsskole med idrett og aktiviteter for alle, uansett ferdigheter. Det er mulighet for å dusje før vi går videre til kirken.

Kl. 20.00 fortsetter vi i Ekholt kirke. Der er det kiosk, musikk, aktiviteter og underholdning som skal nytes med gamle og nye venner. Vi har også en kveldssamling med litt sang og musikk før vi går hjem.

Hvis du ikke har lyst til å være med i gymsalen, kan du selvfølgelig dra rett til Ekholt kirke. Kom alene eller ta med deg en venn, her blir det folk du kan ha det gøy med uansett!

Vi arrangerer også turer i løpet av året. Klubben reiser årlig til BodaBorg i Sverige, og til Trysil. Man må ha vært med på noen samlinger for å få reise på tur med oss.

Bli med i gruppa vår på Facebook

Og til slutt: KRIK RYGGE er selvfølgelig rusfritt!

Om du lurer på noe, ta kontakt med:

Kåre Stige - mob: 482 06 038

KRIK-messe i Ekholt kirke

Kveldsgudstjeneste av og med KRIK-ungdom.

Ekholt kirke lørdag 24. oktober kl 21.45

Tor Bjørn A Osberg og Arnhild Øfsti Schjetne medvirker.

Arkiv ...