Pust kommer til Rygge kirke!

Line Solvik 01.12.2016

Torsdag 15. desember kl. 19.30 blir det julekonsert med vocalensemblet Pust i Rygge kirke. Dette blir en flott opplevelse i førjulstiden!

PUST består av Camilla Susann Haug (sopran), Anne Hilde Grøv (sopran), Elisabeth Anvik (alt), Jostein Hasselgård (tenor), Håvard Gravdal (baryton) og Mads Iversen (bass). Mattis Myrland er med som tenorvikar på årets juleturné.

Billetter: www.ticketmaster.no og ved inngangen
Kr 250/200 (Student/Honnør) + avgift
Barn gratis (t.o.m 12 år)

Pust Julekonsert Rygge

Vokalsekstetten PUST har for lengst sunget seg inn i nordmenns hjerter. Med sine tradisjonsrike julekonserter har juleturnéen med det internasjonalt anerkjente vokalensemblet etablert seg som en viktig førjulstradisjon over hele landet.

I desember fyller PUST opp kirker og konsertscener i Sør-Norge og serverer sin meditative, stemningsfulle og evig beroligende musikk for nordmenn som ønsker  "julero”.

Aftenposten beskrev albumet "Julero" som et julealbum for evigheten.
På Aftenpostens topp10-liste over tidenes julealbum som er et must å ha i platesamlinga di befant Julero seg i selskap med blant andre Elvis, Sinatra, Fitzgerald og Wesseltoft.
”Her står gledesgysene i kø og gir garantert julestemning” (Aftenposten nov'15)